Blogger Garut di situs GarutKab.go.id

Alhamdullillah sareng ngahaturkeun nuhun ka Admin www.garutkab.go.id anu tos ngarojong sareng ngadukung kana eksistensi Komunitas Blogger Garut, Iyeu ngabuktoskeun Yen Warga Garut teh teu Melek kana IT.
Bieu ku simkuring dilongok, alhamdullilah di halaman utama situs www.garutkab.go.id tos terpampang Link Blogger Garut mangga ditinggal kana situs GGI, sareng kangge URL blog anggota Blogger Garut atos sebagian aya anu di link dina Direktori Web/Blog situs GGI, mangga di lihat

1. Direktori situs Komunitas
2. Direktori Blog Personal Blogger Garut

Namun dinu Link direktori personal masih aya blog anu acan di Linkkeun kumargi saurna nyungkeun widi hula cenah bade di Link atanapi moal tapi ku simkuring daftar blog Blogger Garut Linkna tos dikirimkeun kantun, di taekun ku admin GGI,

Sangkan tereh alamat blog Blogger Garut diangken alias di Link dina situs direktori Personal GGI mangga di konfirmasi deui sangkan jelas kumasing-masing anu gaduh blog ka alamat Redaksi GGI, henteu dikonfirmasi ulang ge teu naon-naon da kuabdi tos disebatkeun mangga Dilink sadayana ka Pak Admin GGI.

Kangge Warga Blogger Garut anu teu acan gabung kangge silaturahmi KopDar Blogger Garut mangga wae diantos partisipasina di Forum.

3 comments

  1. hendra berkata:

    wah nu uing hadir euy 😀 hade wae lah

  2. DK berkata:

    Enya, da situsna disortir hula, sok nu lain mana nyak ngarah langsung sumanget ari aya dina GGI mah

  3. Ibnu berkata:

    Alhmd anu badi parantos aya. Cing absen deui atuh? Supados haradir tah he..he..he..he..